Inteam - et partnerskab af selvstændige sjæle

Hos os møder du kun erfarne konsulenter som tager ansvar for hele processen. Fra første møde til fuldt implementerede løsninger. Det er Inteam - et team som går tæt på.

Michael Juhl Fedders

Stifter & Partner

Jeg brænder for at gøre en forskel gennem udvikling af menneskelige relationer og forståelse.

Min stil er direkte og konfronterende og jeg går selv linen ud – fordi ærlighed er forudsætningen for personlig udvikling og etablering af en støttekultur der øger såvel trivslen som bundlinjen i virksomheder.


Telefon: +45 27 22 22 70

Niklas Örnfelt

Stifter & Partner

Jeg arbejder entusiastisk og systematisk for at udvikle ledelse på alle niveauer i virksomheder. Jeg er overbevist om at ledelse starter og slutter med relationsevnen.

Mit udgangspunkt er vidensbaseret og empirisk, da jeg trækker på mange års personlig ledererfaring og rådgivning i organisationer.


Telefon: +45 27 22 22 71

Magnus Wilstrup

Partner

Jeg er optaget af at udvikle dynamikken og præstationerne i teams. Jeg brænder for forretningsudvikling gennem fokus på service- og salgstræning.

Min grundlæggende tilgang til medarbejderudvikling er aktiv og involverende og jeg afdækker og udvikler adfærd og processer der understøtter virksomhedens strategi.


Telefon: +45 26 70 47 96

Mikael Munk

Direktør & Partner

Jeg er dedikeret for at skabe balance mellem medarbejderes trivsel og virksomhedens bundlinje. Jeg har en stærk kommerciel sans og er vedholdende og resultatorienteret på mine kunders vegne.

Min facon er ærlig og anerkendende og jeg brænder for at udvikle medarbejdere på alle organisatoriske niveauer.


Telefon: +45 27 11 23 70

Alle løsninger er unikke - ligesom vores kunder

Vi sætter stor ære i at skræddersy vores forløb i tæt dialog med vores kunder. Så der er meget mere bagved logoet...