Salg

Hvis et gennemført salgskursus var lig med bedre salg ville danske firmaer springe alle budgetter! I Inteam ved vi at sælgere ikke ændrer adfærd gennem kurser men ved at sælgere får ærlig og tæt sparring med vore erfarne specialister – mens de sælger.

Salg handler først og fremmest om relationer

I bund og grund handler salg om at skabe relationen i salgsøjeblikket. Vi menneskers drivkræfter er vidt forskellige men fælles for alle er, at vi køber af mennesker der evner af fange vores tillid og sympati. I praksis starter al salgsudvikling derfor med at være refleksiv om egne evner til at skabe denne tillid og på baggrund heraf, kunne omsætte denne viden til bedre at matche kundens behov.

Når sælgere ofte efterspørger værktøjer som det første skridt mod bedre salg er det ofte misforstået. Værktøjer er gode – men de forudsætter, for at blive brugt rigtigt, at du kender din indvikrning på dine kunder.

Vores salgsprocesser

Vi arbejder anerkendende og med respekt for firmaets DNA og ønsket progression. Vi er erfarne og bekendte med alle salgsmodeller og bringer disse ind efter behov. Resultater opnås gennem salgspsykologisk indsigt og målbevidsthed og fast kurs hos salgsledelsen.

Det vil vi gerne måles på – fordi vi ved, at bedre bundlinje går gennem individuelle processer og personligt ejerskab.

Kontakt Niklas Örnfelt for at høre mere: Tlf: 27 22 22 71